Osijek želi dovesti Danijela Pranjića, Rijeka traži previše za Josipa Mišića

Četvrtak, 07. srpnja 2016. 19:37 Napisao/la  SC

Osijek doveo Gabrijela Bobana, koji je izjavio da je odbio ponude Rijeke i Hajduka


Osijek je doveo Gabrijela Bobana, koji je izjavio da je odbio ponude Rijeke i Hajduka. Bivši napadač Zagreba očito je više motiva za odlazak u Gradski vrt pronašao u izdašnijoj ponudi.

Sportski direktor Osijeka Alen Petrović ističe da Osijek ni približno nije zaključio prijelazni rok. Novi mađarski vlasnik odredio je budžet (3 mil. eura) koji jamči respektabilnu momčad. Osječani bi u prvom redu htjeli vratiti igrače ponikle u klubu.

Petrović kaže da Rijeka traži previše za Josipa Mišića, dok je Domagoj Pušić ipak odlučio ostati u Luganu. Bivši igrač Rijeke nije protekle sezne puno igrao kod Zdeneka Zemana, koji je otišao nakon što je Lugano sačuvao prvoligaški status. Pušić se želi nametnuti novom treneru.

Da Osijek mislim ozbiljno ukazuje zanimanje za jedno poznato ime također poniklo u Osijeku, Danijel Pranjić (35) trenutačno nema klub.

- Pokušao sam ga kontaktirati prije mjesec dana, ali nisam ga uspio dobiti. Kasnije ga nisam zvao, mislim da bi on radije u inozemstvo, kaže Petrović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.