Prva HNL: Osijek u drugom dijelu utakmice napunio mrežu Šibenika

Nedjelja, 20. ožujka 2022. 19:12 Napisao/la  SC

U prvom dijelu Šibenik je dobro parirao gostima čvrstom igrom u bloku, ništa nije slutilo drugo poluvrijeme

Prva HNL: Osijek u drugom dijelu utakmice napunio mrežu Šibenika

Osijek je napunio mrežu Šibenika u nastavku, otvorilo se gostima nakon što je Kristijan Lovrić postigao prvijenac u osječkom dresu, napadač Osijeka na ulasku u kazneni prostor loptu je poslao u lijevi vratarev kut.

Nestala je šibenska momčad nakon primljenog pogotka, u 70. minuti Marin je u gužvi nakon ubačaja iz kuta gurnuo loptu vlastitu mrežu, Škorić je glavom skrenu loptu.

U 78. minuti Topčagić je rezultatski zaokružio pobjedu koja je mogla biti uvjerljivija prema prilikama u zadnjih pola sata, kada se raspala domaća momčad (16/1 udarci u okvir vrata).

U prvom dijelu Šibenik je dobro parirao gostima čvrstom igrom u bloku, ništa nije slutilo drugo poluvrijeme.

ŠIBENIK: Rogić, Sahiti (46 Skorup), Asanović, Bilić, Kvesić, Mina (74 Vidović), Ćurić, Rak (59 Torres), Šimunović, Grezda (74 Klopp), Marin

OSIJEK: Ivušić, Grgić, Škorić, Cheberko, Leovac, Nejašmić (79 Jugović), Žaper, Kleinheisler (65 Fiolić), Caktaš (79 Bohar), Lovrić (84 Fućak), Mierez (65 Topčagić)

Utakmica 28. kola: Šibenik - Osijek 0:3 (Lovrić 54, Marin 70-ag, Topčagić 78)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.