Joan Carrillo, trener Hajduka: Znam tko će igrati protiv Osijeka, ali vam neću reći

Petak, 03. ožujka 2017. 19:19 Napisao/la  Ivan Jelić

 U zadnjih deset utakmica koliko znam Hajduk je samo jednom pobijedio u Osijeku, što dovoljno govori kako nas teška utakmica čeka, rekao je Carrillo

Hajdukov Španjolac na klupi kluba, Joan Carrillo, odlučio je u subotu rano povesti momčad prema ravnoj Slavoniji, gdje njegovu momčad u nedjelju u Gradskom vrtu čeka dvoboj sa Osijekom.

Splićani prije ovoga sraza imaju tri boda više na kontu od Osječana.

Za dvoboj sa momčadi koju vodi Zoran Zekić, trener bijelih ne može računati na požutjelog Ercega, te na ozlijeđenog novopečenog reprezentativca Juranović za kojeg je prvenstvo završeno.

Njemu je slomljena košćica u stopalu i čeka ga operativni zahvat.

U prvom dijelu prvenstva dvoboj u Gradskom vrtu završio je neodlučnim ishodom 1:1.

- Svoju momčad pripremam uvijek i samo za pobjedu. To nam je jedina ideja i misao, te uvijek tako pristupamo pripremama za utakmicu, kazao je trener bijelih i nastavio:

- Čeka nas svakako tvrda utakmica i protivnik koji je dobar, ali koji nije dobro ušao u proljetni dio prvenstva. Izgubili su dvije utakmice od Rijeke kod kuće, Lokomotive u gostima. U zadnjih deset utakmica koliko znam Hajduk je samo jednom pobijedio u Osijeku, što dovoljno govori kako nas teška utaklmica čeka.

Hajdukov strateg nije htio otkriti početnu jedanaestoricu, već je diplomatski na temu odgovorio:

- Znam tko će igrati umjesto ozlijeđenog Juranovića i požutjelog Ercega, ali to još nisam rekao mojim igračima. Zato vam neću otkriti početnu jedanaestoricu. Uostalom, imamo još jedan trening do samog dvoboja, riječi su Hajdukova trenera Carrilla.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.