Osijek bez čak petnaest igrača dočekuje Istru 1961 u posljednjem kolu

Petak, 21. svibnja 2021. 14:40 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nogometaši Osijeka desetkovani će u posljednjem kolu dočekati Istru 1961 u Gradskom vrtu.

Eros Grezda, Marveil Ndockyt, Mihret Topčagić, Petar Brlek, Mate Miloš, Ante Erceg, Jose Antonio Caro, Vedran Jugović, Danijel Lončar i Igor Silva zbog ozljeda ne konkuriraju za utakmicu, Jevhen Čeberka, Dmitar Lopa i Ivan Santini ne mogu zaigrati zbog kartona, a utakmicu će propustiti i Ramon Mierez, nekadašnji napadač Istre 1961 bit će na poštedi zbog umora.

Nenad Bjelica će stoga posegnuti za nekim mladim snagama, od prve minute može se računati da će zaigrati Dion Drena Beljo i Leon Barišić, a za očekivati je još poneko ime iz  B momčadi na klupi.

Bez obzira na sastav Bjelica je najavio pohod na novu pobjedu, s druge strane Istri 1961 ovakav rasplet ide u prilog budući da im je u posljednjem kolu silno potreban pozitivan rezultat za ostanak u elitnom razredu.

Borba za ostanak nikad nije bila zanimljivija, u posljednjem kolu igraju Slaven Belupo – Varaždin, Lokomotiva – Hajduk i Osijek – Istra 1961, za ostanak se bore Varaždin, Istra 1961, Lokomotiva i Slaven Belupo, a Hajduku su bodovi potrebni za europski iskorak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.