Nogometaši Splita okupljaju se u ponedjeljak, Križanac, Vitaić, Baraban, Mršić, Zulim i Sunara odlaze

Nedjelja, 08. lipnja 2014. 16:51 Napisao/la  I. J.

Crveni su doveli novopečenog A reprezentativca Albanije Sokola Cikalleshija koji je u minuloj sezoni branio boje momčadi Kukesi

Nogometaši Splita u ponedjeljak ujutro, nakon što trener Ivan Matić obavi prozivku, odradit će prvi trening u novoj sezoni. Prema neslužbenim informacijama Matić neće u novoj sezoni računati na iskusnog stopera Križanca, te Ante Vitaića, Barabana, Mršića, Zulima i vratara Sunaru. Crveni su doveli novopečenog A reprezentativca Albanije Sokola Cikalleshija koji je u minuloj sezoni branio boje momčadi Kukesi.

Postigao je 17 prvenstvenih golova, bio je drugi strijelac lige. Inače, ukupno je tijekom cijele seone zabio 22 pogotka. Već u srijedu Splićani odlaze na dvotjedne pripreme u Sloveniju, točnije na Bled. Za vrijeme slovenskih priprema odigrati će tri pripremne utakmice.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.