Nogometaši Hajduka na derbi s Dinamom otputovali zrakoplovom

Subota, 29. rujna 2012. 11:51 Napisao/la  I. J.

Nakon što su u petak poslijepodne odradili zadnji trening, nogometaši Hajduka redovnom linijom iz Splita poletjeli su za Zagreb. Povratak je odmah nakon utakmice, također zrakoplovom

Dočekali su nogometaši Hajduka napokon i da zrakoplovom otputuju na derbi s Dinamom u Maksimiru. Nakon što su u petak poslijepodne odradili zadnji trening, redovnom linijom iz Splita poletjeli su za Zagreb. Povratak je odmah nakon utakmice, također zrakoplovom, a po dolasku u Split gotovo cijela momčad odlazi čestitati friškom mladoženji suigraču Franku Andrijaševiću koji će u 50. minuti derbija izreći sudbonosno "Da" svojoj izabranici Marini. Na sam dan utakmice trener Krstičević poručuje iz glavnog grada.

- Sigurno je da se ne bismo unaprijed zadovoljili remijem, nas zanima pobjeda. Dinamo u ovom trenutku ima pet bodova više od nas jer su odigrali jedan susret više pred svojim navijačima. Da nije tako imali bi mi tri boda više na svom kontu i razlika ne bi bila pet bodova koliko trenutno iznosi već samo dva boda, uvjeren je Mišo Krstičević.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.