Sopić održao obećanje, nogometaši Gorice trenirali u jedan sat ujutro po povratku iz Šibenika

Subota, 15. travnja 2023. 09:00 Napisao/la  SC

Vjerojatno će se napiti svi u autobusu, a ne znaju da će biti trening u jedan sat ujutro, kada se vratimo u Goricu, kazao je Sopić nakon utakmice

Sopić održao obećanje, nogometaši Gorice trenirali u jedan sat ujutro po povratku iz Šibenika

Gorica je pobjedom (4:0) na Šubićevcu stigla na bod od Šibenika, stekla je momčad Željka Sopića realne izglede osigurati ostanak u Prvoj HNL.

- Sad će zaživjeti taj "balkanski mentalitet", vjerojatno će se napiti svi u autobusu, a ne znaju da će biti trening u jedan sat ujutro, kada se vratimo u Goricu. Da, bit će trening, da izbace taj alkohol iz sebe, obećao je Željko Sopić nakon utakmice u Šubićevcu.

Jesu li se igrači Gorice ponapijali u autobusu kao što je najavio Sopić još nije poznato, a povrdu da su trenirali rano ujutro po povratku iz Šibenika objavio je klub na službenoj stranici.

- Ako vas je probudilo neko svjetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo, objavio je HNK Gorica uz snimku istrčavanja na terenu u 1 sat ujutro.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.