NK Osijek: Novi dizajn dresova odabran nakon glasovanja navijača i stručnog suda komisije

Četvrtak, 19. ožujka 2015. 14:10 Napisao/la  SC

Više od 50 posto glasova dobio je prijedlog osječkog dizajnera Lea Vinkovića


Iduće sezone nogometaši Osijeka nosit će drugačije dizajnirane dresove. Novi dizajn dresova NK-a Osijek izabran je prema sudu komisije i navijača, koji su glasali u tri kruga. Više od 50 posto glasova dobio je prijedlog osječkog dizajnera Lea Vinkovića.

Vodoravne linije na dresu simboliziraju odsjaj rijeke Drave iz samog grba, a tu je i detalj zastave predstavljen s dvije vodoravne linije. Sami dizajn će prije same implementacije na dresove doživjeti dodatne dizajnerske dorade i prilagodbe, a konačna verzija bit će predstavljena početkom lipnja.

Dobavljač opreme i dalje će biti tvrtka Jako s kojom je klub, nakon provedenog natječaja, dogovorio nastavak suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.