NK Osijek apelirao više puta da se češće angažiraju strani suci

Četvrtak, 29. veljače 2024. 18:35 Napisao/la  SC
NK Osijek apelirao više puta da se češće angažiraju strani suci

NK Osijek ovako je za dnevnik.hr komentirao situaciju u Komisiji za nogometne suce HNS-a:

- I sami smo ukazivali na nedosljednosti i kršenja VAR protokola, što javnim putem, a što kroz izravnu komunikaciju s HNS-om. Mala nam je utjeha da se pritom često događalo da nam Sudačka komisija daje za pravo u našim stavovima kada su bodovi na terenu izgubljeni. Očigledno je da tu ima jako puno problema. Međutim, očekujemo da će ih Hrvatski nogometni savez u budućnosti učinkovito riješiti kako bi se osigurala ravnopravnost svim sudionicima natjecanja.

Smatramo da su hrvatski suci pod velikim pritiskom, naročito u posljednjih nekoliko sezona, kada se više klubova bori za naslov prvaka. Apelirali smo više puta da se češće angažiraju strani suci, što ne znači nužno da će suđenje biti kvalitetnije, ali će se barem maknuti pritisak s mladih hrvatskih sudaca, stoji u objavi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.