Ništa od pozajmice grada Hajduku, Splićani ostaju bez obećanih sredstava?

Srijeda, 12. rujna 2012. 08:42 Napisao  Luka Variola

Moja je preporuka Nadzornom odboru i Upravi Hajduka da iz unutarnjih rezervi ili na neki drugi način pokuša riješiti problem, riječi su  dogradonačelnik Splita Jure Šundova

Čini se da na kraju ipak neće biti ništa od pozajmice Grada Hajduku u iznosu od 7,2 milijuna kuna. Od tih sredstava Splićani su trebali 4,5 milijuna uplatiti Šibeniku na ime transfera Ante Rukavine, te 2,7 milijuna kuna Poreznoj upravi. Dogradonačelnik Splita Jure Šundov poslao je jasnu poruku čelnicima bijelih:

- Moja je preporuka Nadzornom odboru i Upravi Hajduka da iz unutarnjih rezervi ili na neki drugi način pokuša riješiti problem. Neka se previše ne uzdaju u pozajmicu Grada. Odluka o davanju pozajmice Hajduku donesena je na brzinu, kada je klubu prijetila suspenzija. Hajduk je u međuvremenu imao određeni priliv sredstava i od tih sredstava trebao rješavati dug a ne čekati sredstva Grada. Prošlo je od toga mjesec i pol dana, imali su dovoljno vremena da se problem riješi, riječi su Šundova.

Grad Split koji je većinski vlasnik klub mogao bi postati "grobar" Hajduka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.