Nešto se u hrvatskom nogometu mijenja, čelnici Osijeka odlučili zadržati trenera i mijenjati igrače

Srijeda, 17. prosinca 2014. 11:26 Napisao/la  SC

 Nakon što su braća Žužul nedavno stali iza Ivana Matića, sastavili transfer-listu (Bilić, Belle, Dujmović, Glumac, Vojnović) i odlučili mijenjati igrače, a ne trenera, slično se dogodilo u Gradskom vrtu

Nešto se u hrvatskom nogometu mijenja. Nakon što su braća Žužul nedavno stali iza Ivana Matića, sastavili transfer-listu (Bilić, Belle, Dujmović, Glumac, Vojnović) i odlučili mijenjati igrače, a ne trenera, slično se dogodilo u Gradskom vrtu. Trener Tomislav Rukavina dobio je podršku Nadzornog odbora NK-a Osijek u situaciji kada obično lete trenerske glave.

- Razumijem navijačko nezadovoljstvo jer ni mi sami nismo uopće zadovoljni jesenskim dijelom sezone. Međutim, moj je stav da se u Hrvatskoj treneri prelako troše. I Osijek je u posljednje vrijeme često mijenjao trenere, ali rezultat nije bio puno bolji. Stoga smatram kako struka nije najveći krivac za rezultatski podbačaj. Cijenim stav navijača, ali ne možemo si dopustiti da oni utječu na odluke koje su vitalne za cijeli klub, rekao je Slobodan Tolj, predsjednik Uprave osječkog prvoligaša.

Tomisav Rukavina ostaje, što znači da neki igrači odlaze:

- Već sam krenuo u potragu za pojačanjima. Promjena će u svlačionici biti sigurno, ali zasad je to naša interna stvar. Transfer-listu i popis želja lako ću sastaviti, samo je pitanje koliko će uspješna biti realizacija. Ako budemo mogli, riješit ćemo se najmanje pet igrača. Iako ni to neće ići lako. Oni imaju ugovore i bit će to teški pregovori, kaže Rukavina.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.