NENAD ČRNKO

Ovo sada više nije slučajno!

Subota, 15. listopada 2022. 23:48 Napisao/la  SC

Hajduku dosuđen čudan kazneni udarac

Ovo sada više nije slučajno!

Dario Bel u 50. minuti utakmice između Gorice i Hajduka (0:1) dosudio je kazneni udarac o kojemu će se idućih dana itekako raspravljati.

Budući da je osječki sudac dosudio kazneni udarac nakon intervencije VAR-suca Tihomira Pejina, njihova procjena duela Waguéa i Biuka još će više biti izložena pod lupom javnosti

Iako je riječ bila o klasičnoj navlakuši napadača Hajduka, Bel i Pejin intezitet u potezanju rukama procijenili su dovoljnim za najstrožu kaznu i crveni karton igraču Gorice.

Banić je obranio Livajin kazneni udarac, ali Gorica nije mogla nadoknaditi igrača manje.

Livaja je u 98. minuti postigao jedini pogodak.

- Ovo sad više nije slučajno, siguran sam i neće se tako završiti. Neki su se previše zaigrali i misle da mogu iznad sustava, ali to neće ići! Ništa više osim ovog ne želim komentirati, jer ovo je vidjela cijela Hrvatska i to ne samo večeras, kazao je predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.