Nenad Bjelica: Vidimo da ima dosta kaubojštine, nekog naslijeđa iz prošlih vremena

Četvrtak, 11. veljače 2021. 12:30 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Izvršni odbor HNS-a na sebi svojstven način najavio je čišćenje sudačke organizacije, jedino se Osijek ne buni na suđenje što je potaknulo medijske spekuacije o utjecaju osječkog lobija u sudačkoj organizaciji:

- Mislim da je to licemjerno. Sigurno je da su forma i rezultati Osijeka mnogima trn u oku i velik problem. Kada je Osijek zaostajao 15-20 bodova, nikome nije smetao, a u ovoj situaciji pronalaze se i neke pogreške koje možda i nisu pogreške, ali to ostavljam na savjest onima koji se prije nisu javljali, a sada to čine. Mi se prvi želimo prema sucima i prema drugim klubovima pošteno odnositi i ne komentirati druge, a sada vidimo da ima dosta kaubojštine, nekog naslijeđa iz prošlih vremena. Mi se ne želimo tako ponašati, nego dostojanstveno. Želimo biti primjer svima, ali isto tako ne želim da nas drugi uzimaju kao primjer u svojim analizama za svoje interese, kaže trener Osijeka Nenad Bjelica za SN.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.