NENAD BJELICA

Svima će biti vraćen novac!

Subota, 25. prosinca 2021. 12:21 Napisao/la  SC

Nenad Bjelica komentirao negativne reakcije

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: NK Osijek

 Osijek je Dinamu prodao Petra Bočkaja, neočekivani transfer pokvario je blagdansko raspoloženje među navijačima Osijeka.

Transfer je neobičan u kontekstu osječkih ambicija, klub koji želi biti prvi ne prodaje stožernog igrača izravnom konkurentu.

Negativne reakcije komentirao je Nenad Bjelica, trener i sportski direktor koji izravno odlučuje o transferima.

Evo njegovog priopćenja:

Dragi navijači NK Osijeka!
Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati da li smo uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja... Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će Vam biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača,
napisao je Bjelica na Facebooku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.