Nenad Bjelica: Nemam problema s predsjednikom, poželio mi je dobre pripreme

Ponedjeljak, 13. lipnja 2022. 15:39 Napisao/la  SC

Kad ne budem više u Osijeku, volio bih da klub bude onakav kakav bih ja želio, kazao je trener Osijeka na početku priprema

Nenad Bjelica:  Nemam problema s predsjednikom,   poželio mi je dobre pripreme

Nenad Bjelica ostao je u Osijeku unatoč medijskim spekulacijama da će otići zbog narušenig međuljudskih odnosa koje je javno isprovocirao:

- Radimo na tome da bude bolje. Ne trebam ja pričati o tome. Moja odgovornost je sportski dio. Razočaran sam što ste to primijetili dva mjeseca prije kraja sezone, a ja o tome pričam već godinu dana. Vi mediji ste to shvatili na kraju sezone, ali tako je cijelo vrijeme. Nisam odgovoran za to. Volio bih kada se ne bi mene sve pitalo, već da na to odgovori netko iz kluba. Nemam problem s komentiranjem i diskutiranjem onoga za što sam odgovoran, a ostalo pitajte druge u klubu. Dobro sam. Odmorio sam se. Drago mi je da su igrači nasmijani. To me puni energijom. Do zadnjeg dana u Osijeku ću dati sve za ovaj klub. Osim što mi je to posao, ovaj klub mi je velika emocija. Ne zadnja dva mjeseca, već više od godinu dana želim vidjeti tu emociju kod svih, kazao je Bjelica i objasnio emotivni odnos s klubom:

- To je kao u braku. Ako dajete emocije, a ne dobivate ih natrag, to puca. Volio bih da svi imamo tu emociju i borimo se za klub maksimalno. Pokušao sam to dočarati na svoj način i pokazati koliko mi je stalo Vijdjeli ste iz dva, tri mjeseca što se pisalo i da ništa od toga nije bila istina. U vezi mene i zašto je Bjelica nešto napravio. Sve sam radio i govorio za bolji Osijek. Kad ne budem više u Osijeku, volio bih da klub bude onakav kakav bih ja želio. Spreman sam za rad, kao i igrači. Dok sam u Osijeku, davat ću maksimum. Klub to zaslužuje i poštivat ću ga do kraja. Kratkoročno mi je samo Osijek u glavi. Svašta se može dogoditi, ali fokusiran sam na klub koji me plaća. Drago mi je da sam ovdje. Želim da klub bude bolji kada odem.  Nemam problema s predsjednikom. Pričali smo prije odmora uglavnom oko igrača. Sinoć smo se čuli i poželio mi je dobre pripreme. Moj fokus je na ekipi. Vidjeli ste koliko manjak energije utječe na ekipu. Stvarno sam bio umoran. Sad želim biti fokusiran na sportski dio, ostalo me ne zanima, zaključio je Bjelica.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.