Nenad Bjelica:  Odvratno je gledati kako Osijek igra, za to nitko neće platiti ulaznicu

Nedjelja, 19. prosinca 2021. 20:01 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica isključen je u 70. minuti, sudac Jović prvo mu je pokazao žuti, nakon toga odmah zbog prigovora i crveni karton.

Trener Osijeka bio je nakon utakmice vidno ogorčen načinom na koji se utakmica rasplela.

- Odigrali smo antinogometno i ružno, s puno prekršaja, odigrali smo jedino onako kako mi znamo i uspjeli smo pred tridesetak tisuća gledatelja odigrati 0:0 u jednoj utakmici koja je na našoj strani bila u prvom poluvremenu, na suparnikovoj u drugom poluvremenu. Na kraju rezultat je bio realan, započeo je Bjelica pa onda nastavio:

-  Odvratno je gledati kako Osijek igra, to je ružno gledati, odvratan nogomet igra, nitko neće platiti ulaznicu za takav nogomet. No, i s takvim nogometom smo uspjeli biti pri vrhu i trudit ćemo se da tu ostanemo, nastavio je Bjelica.

Osijek je jesen dočekao na trećem mjestu, titula jesenskog prvaka otišla je Dinamu zbog bolje gol razlike.

- Ponosan sam na svoje igrače i na sve što su ostvarili i u utakmici protiv Hajduka i tijekom čitave sezone. Sezona je za najvišu moguću ocijenu, hvala im na trudu i na proljeće idemo još jače.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.