Nenad Bjelica: Nisam još pričao s igračima, nije mi ni do čega!

Ponedjeljak, 25. srpnja 2022. 00:30 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Lokomotiva je zasluženo pobijedila Osijek (2:1) dvama pogocima mladoga Blaža Boškovića:

- Nismo baš najbolje ušli u susret, Osijek se dobro nametnuo, ali nakon prvih 20 minuta mi smo bili dominantnija momčad. Stvorili smo mnogo šansi u prvome dijelu te na kraju zasluženo pobijedili. Slavlje nam je donio Blaž Bošković koji je s nama veoma kratko. Riječ je o jako dobrom igraču i siguran sam da će dokazati svoju kvalitetu, jednako kao i Vladan Bubanja, koji je startao u početnoj postavi, kazao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

- Vodili smo 1:0, ali nismo bili dobri, nismo izgledali kako smo željeli. Oni su u prvome dijelu stvarali šanse, nas je čupao vratar. Čestitam im na pobjedi, a mi ćemo se zamisliti nad našim nastupom. Je li to Osijekov nivo? Nisam još pričao s igračima! Nije mi ni do čega! Trebamo prospavati noć, ujutro ću biti pametniji, rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.