Nenad Bjelica na društvenim mrežama zahvalio svima osim upravi

Utorak, 30. kolovoza 2022. 14:58 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što je dobio otkaz u Osijeku, u zahvali je spomenuo svih osim uprave:

- Dragi navijači, velika mi je čast bila predvoditi klub mojeg djetinjstva 87 puta na klupi, a 90 puta kao njegov glavni trener. Bile su to dvije nezaboravne godine s puno lijepih trenutaka i pobjeda i sa po kojim razočaranjem. Hvala igračima, trenerima, stručnom stožeru, navijačima i svima koji su na tom putu željeli napraviti naš klub boljim i uspješnijim. Hvala svima koji su nam bili podrška u dobrim i lošim trenucima. Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima, napisao je Bjelica.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.