Nenad Bjelica: Drugi su klubovi favoriti zbog utjecaja na Savez i medije

Petak, 17. prosinca 2021. 13:23 Napisao/la  SC

Pobjednički gard se stvara godinama, a ja vidim da je mojoj ekipi već sada manji pritisak biti na prvom mjestu nego što je bio lani, kaže trener Osijeka

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nogometaši Osijeka u nedjelju gostuju na Poljudu u derbiju 20. kola Prve HNL.

- Ne postoji običan derbi. Ova utakmica ima veliko značenje, posebno zbog situacije na ljestvici. Do kraja sezone će svaki derbi nositi veliki pritisak. Titula jesenskog prvaka nam ništa ne znači, to ništa ne donosi. Bitno je ono samo na kraju sezone. No, mi nismo favoriti za osvajanje titule. Ostali klubovi su favoriti zbog povijesti, utjecaja na Savez, medije... Da ne pričamo o infrastrukturi i financijama... Za godinu dana ćemo im biti konkurentni po infrastrukturi. Taj pobjednički gard se stvara godinama, a ja vidim da je mojoj ekipi već sada manji pritisak biti na prvom mjestu nego što je bio lani. Drugi klubovi su puno više uložili i imaju jaču poziciju u hrvatskom nogometu od Osijeka. Mi smo tu da im pokvarimo planove, rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.