Nenad Bjelica: I dalje mislim da neke stvari svi možemo bolje odrađivati

Četvrtak, 14. srpnja 2022. 13:32 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica najavio je sezonu, trener Osijeka ovog puta nije najavio borbu za prvaka:

- Dinamo je pokazao moć koju pokazuje godinama, najveći su favoriti. Hajduk je sačuvao momčad, vjerojatno će se još pojačavati i bit će najveća konkurencija Dinamu. Rijeka je uvijek Rijeka, imaju gard, dobru atmosferu i mi smo tu negdje s njima. No, možemo svima pomrsiti račune, šutjet ćemo i raditi, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti, kaže Bjelica.

Što se tiče odnosa s čelnicima kluba, koje je Bjelica prošle sezone izravno prozvao zbog neaktivnosti, trener Osijeka kaže:

- Razgovaram s predsjednikom svakih nekoliko dana. Vjerujem da neće dolaziti do takvih situacija kakve su bile pred kraj sezone, ali i dalje mislim da neke stvari kompletno u klubu svi možemo bolje i konkretnije odrađivati, zaključio je Bjelica.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.