Navijači Karlovca organizirali prosvjed i bdijenje u crkvi za spas kluba

Četvrtak, 29. ožujka 2012. 21:51 Napisao/la  SC

Ispred prostorija NK Karlovca okupilo se pedestak "Gademza", zajedno s njima bili su i svi nogometaši Karlovca. Navijači traže odstupanje uprave koja je dovela klub u gotovo bezizlaznu situaciju

Navijači Karlovca, "Gademzi", organizirali su ispred prostorija kluba miran prosvjed. "Gademzi" podržavaju igrače, koji ustraju u svojim nastojanima da im klub podmiri dugovanja. Prvi potez prvotimaca Karlovca dogodio se u jesenskom dijelu, kada su bojkotirali prvenstvenu utakmicu, a sada su "građanskim neposluhom" odlučili boriti se za svoja prava.

Ispred prostorija NK Karlovca okupilo se pedestak "Gademza", zajedno s njima bili su i svi nogometaši Karlovca. Navijači traže odstupanje uprave koja je dovela klub u gotovo bezizlaznu situaciju, od Grada traže da plate dugovanja za struju, kako bi sve klupske kategorije mogle nesmetano trenirati. Noć će navijači provesti u crkvi Presvetog Trojstva, bdijeti će cijelu noć i moliti za spas najdražeg kluba. Očigledno su svjesni kako Karlovcu mogu pomoći samo - nebesa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.