Navijači Dinama organizirano krenuli prema stadionu, otvorene sve tribine

Nedjelja, 12. srpnja 2015. 17:19 Napisao/la  SC

Prema atmosferi i porukama mimohod se pretvorio u novi obračun s braćom Mamić, navijači Dinama očigledno likuju nad sudbinom pritvorenih čelnika Dinama


Nekoliko sati prije početka derbija između Dinama i Hajduka u središut Zagreba počeli su se okupljati navijači Dinama. Uz bakljadu i uobičajene pjesme organizirano su krenuli prema stadionu Maksimir, prema atmosferi i porukama mimohod se pretvorio u novi obračun s braćom Mamić, navijači Dinama očigledno likuju nad sudbinom pritvorenih čelnika Dinama.

U Dinamu su u poslijepodnevnim satima odlučili otvoriti tribine što znači da će na trbinama biti više od 22.000 gledatelja, koliko je predvidio organizator utakmice. Tokom čitavog dana prema Zagrebu su se slijevaju kolone navijača Dinama, Hajduka, ali i ostalih klubova koji simbolično iskazuju podršku povratku navijača na Makismir.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.