Šibenik od Disciplinske komisije HNS-a zatražio skidanje suspenzije Hajduku

Ponedjeljak, 01. listopada 2012. 22:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Dok s jedne strane Porezna uprava želi naplatiti svoj dug, s druge je strane Vlada RH iskazala  spremnost da pomogne Šibeniku da se preoblikuje u sportsko dioničarsko društvo

 Disciplinska komisija HNS-a je Splićanima i Šibenčanima suspenziju zbog neplaćenih dugovanja prolongirala do 30. rujna. Rok je istekao, ništa se nije promijenilo. Do tog datuma Hajduk je na račun Šibenika trebao uplatiti 4,7 milijuna kuna na ime transfera Rukavine u Panathianikos, dok su Šibenčani dužni Poreznoj upravi i bivšim igračima iznos koji je veći od duga Hajduka prema klubu sa Šubićevca.

Čelnici kluba sa Šubićevca zatražili su od Disciplinske komisije HNS-a da skine suspenziju Hajduku, ali i njihovom klubu. Naime, odlukom Vlade RH dug prema državi bit će pretvoren u dionice kluba, Šibenčani su krenuli u proces preoblikovanja. Dok sa jedne strane Porezna uprava želi naplatiti svoj dug, s druge strane Vlada RH iskazala je spremnost da pomogne Šibeniku da se preoblikuje u sportsko dioničarsko društvo.

Nema nikakve dvojbe da će Disciplinska komisija za mjesec dana prolongirati suspenziju Hajduku i Šibeniku. Cirkus u hrvatskom nogometu se nastavlja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.