×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Nastavak MAXtv Prve lige odgođen zbog nevremena

Petak, 10. veljače 2012. 07:30 Napisao/la 

Utakmice 18. kola MAXtv Prve lige odgođene su zbog ekstremno niskih temperatura i snijega. Ukoliko vrijeme dopusti nastavak natjecanja očekuje se 24. veljače.

Vremenske nepogode koje su posljednjih tjedana pogodile Hrvatsku odgodile su nastavak natjecanja u MAXtv Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Povjerenik za natjecanje, Josip Brezni, donio je odluku da se susreti 18. kola, koji su trebali biti odigrani 17. i 18. veljače odgode. Tako će utakmice 18. kola biti igrane u srijedu 21. ožujka. Nastavak proljetnog dijela tako će se otvoriti susretima 19. kola, koji će se igrati 24. i 25. veljače.

Naravno, sve će i dalje ovisiti o (ne)milosti prirode. Ako se situacija ne promijeni u idućim danima, onda ostaje upitno hoće li se lopta zakotrljati na domaćim travnjacima i u predviđenim terminima. Iako Breznijevu odluku svakako treba pozdraviti, jer u pitanju je sigurnost igrača i gledatelja, vodstvo lige će svakako morati razmisliti o promjeni kalendara natjecanja. Jedno je sigurno, na hrvatskim stadionima u ovakvim vremenskim uvjetima nogomet je jednostavno nemoguće igrati. Ako se vrijeme smiri, za desetak dana će se, konačno, početi igrati nogomet u Hrvatskoj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.