Nakon pobjede Hajduka opet će se više pričati o suđenju nego o igri

Nedjelja, 16. listopada 2022. 09:36 Napisao/la  Toni Bilić
Nakon pobjede Hajduka opet će se više pričati o suđenju nego o igri
Foto: HNK Hajduk

Ako je predsjedniku Hajduka, Lukši Jakobušiću, žao što nije smjenio Valdasa Dambrauskasa nakon poraza od Dinama u Superkupu, unatoč pobjedi nad Goricom sada bi trebao smijeniti trenera Mislava Karoglana.

Pobjeda izborena u 98. minuti može samo sakriti sve probleme u igri bijelih.

Bilo je to još jedno slabo izdanje u dvoboju s posljednjeplasiranom Goricom.

Dominirali su Splićani tijekom cijelog susreta, ali bez uspjeha, tek su nekoliko sekundi prije kraja dvoboja zabili pobjedonsoni zgoditak, Mlakar je asistirao za strijelca Livaju.

Pogodili su hajdukovci gredu i stativu, ali ništa više od toga nisu uspjeli učiniti iako su od 50. minute igrali s igračem više.

Karoglan nema kvalitetu za trenera Hajduka.

Ako on misli da su osvojeni bodovi njegova zasluga, grdno se vara.

Hajduk je do pobjede nad Rijekom na Rujevici došao zahvaljujući pogreški suca koji nije isključio Awaziema, koji je bio strijelac pobjednosnog gola.

Tri osvojena boda u srazu sa Varaždinom idu također na dušu glavnog suca, koji nije sredinom prvog poluvremena isključio Fossatija, sudačka Komisija HNS–a to je potvrdila.

Poslije pobjede u Gorici ponovno će se najviše pričati o suđenju Darija Bela, a ne o igri momčadi koju trenira Karoglan.

U petak se na Poljudu igra najveći hrvatski derbi, Hajduk je domaćin Dinamu.

- Ova dva kola malo nas je sreća pomazila. Dali smo golove u zadnjim minutama iako smo imali penal koji sam falio. Mislim da smo bili bolja momčad tijekom cijele utakmice i da nas je na kraju nagradilo za trud. Najbitnije je da smo uzeli tri boda prije derbija. Svi znamo koliko je bila bitna utakmica protiv Gorice. Ako dobijemo Dinamo, vratit ćemo se u igru za prvaka. U petak igramo finale, kazao je Marko Livaja.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.