Moguća zamjena domaćinstva, Rijeka i Dinamo u nedjelju igraju u Zagrebu

Utorak, 04. veljače 2014. 20:38 Napisao/la  SC

U toj varijanti utakmica 21. kola u nedjelju bi se igrala u Zagrebu, dok bi se utakmica 30. kola, 12. travnja, igrala na Kantridi

Travnjak na Kantridi nije u dobrom stanju, a kiša ne jenjava. Nakon što je u utorak odgođena kup-utakmica između Rijeke i Osijeka, mijenjaju se procjene da će travnjak biti u optimalnom stanju za utakmicu 21. kola protiv Dinama, koja se treba igrati u nedjelju. Proces sanacije više ovisi o prirodnim tokovima podzemnih voda ispod igrališta nego o radovima na igralištu.

Zbog neizvjesne situacije oko travnjaka, pojavila se izvjesna mogućnost da Rijeka i Dinamo zamjene domaćinstva u 21. i 30. kolima. U toj varijanti utakmica 21. kola u nedjelju bi se igrala u Zagrebu, dok bi se utakmica 30. kola, 12. travnja, igrala na Kantridi.

Ako se klubovi dogovore i dobiju pristanak povjerenika za natjecanje, Rijeka bi u travnju na Kantridi igrala dva derbija zaredom: u 29. kolu protiv Hajduka, u 30. kolu protiv Dinama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.