Mišo Krstičević puše na hladno: Imaju Zadrani bolju momčad nego što sugerira ljestvica!

Petak, 02. studenog 2012. 16:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Imaju Zadrani puno bolju momčad nego što to pokazuje njihov trenutni položaj na tablici, rekao je Krstičević

Dvije uzastopne pobjede nad gradskim rivalom Splitom, ona prvenstvena te utakmica osmine finala Kupa Hrvatske podigle su samopouzdanje u redovima Hajduka do nebeskih visina. U subotu na Poljudu  gostuje momčad Zadra, koja je napravila iznenađenje u osmini finala Kupa Hrvatske gdje je iz daljnjeg natjecanja izbacila vodeću momčad lige Dinamo i to usred Maksimira.

U srazu sa Zadranima trener Hajduka Mišo Krstičević ne može računati na ozlijeđene Jozinovića i Ozobića te Stojanovića koji ima tri žuta kartona, a kojeg bi prema najavama trebao na poziciji lijevog beka zamijeniti Ruben Lima. Također je upitan i nastup Vršajevića koji je propustio utakmicu osmine finala Kupa zbog rupture mišića, no u klubu vjeruju da će on biti spreman za susret sa Zadrom.

-          Mislim da ova momčad ima karakter, dobro trenira i radi. Bilo je dosta oscilacija u dosadašnjem tijeku sezone, no to je normalno za jednu mladu momčad kao što je Hajduk. Nadam se da će momčad ostvariti pobjedu koja bi nam trebala trasirati put prema samom vrhu prvenstvene ljestvice te nam osigurati miran nastavak sezone, rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević.

Zadrani pak nisu bezopasna momčad iako to ne sugerira njihov položaj na prvenstvenoj ljestvici.

-          Imaju Zadrani puno bolju momčad nego što to pokazuje njihov trenutni položaj na tablici. Uostalom izbacili su Dinamo iz Kupa, a to dovoljno govori o tome koliko moramo biti oprezni. Gledao sam snimku susreta protiv Rijeke koju su izgubili na domaćem terenu, stvorili su nekoliko izglednih prilika, no nisu bili precizni u završnici. Istina, primaju puno pogodaka, ali ih puno i zabijaju. Ne smijemo ih podcijeniti jer se Hajduk puno puta opekao na Zadar na Poljudu, ali i u Stanovima.

Mladi reprezentativac Hrvatske U-19 reprezentacije, Hajdukovac Tomislav Kiš, zabio je čak pet pogodaka u pobjedi kockastih nad Azerbajdžanom  od ukupno sedam golova koliko su postigli naši mladići.

-          Teško mi je govoriti koliko ga obožavam, no tu su i drugi igrači poput Maglice i Vukovića. Trenutno je u lošijoj poziciji, no uvjeren sam da će u budućnosti postati ono što od njega očekujem. Tek mu je 18 godina i ako pred njega stavimo zadatak da rješava utakmice, mogao bi krenuti u suprotnom smjeru od onoga koji svi priželjkujemo. Obožavam ga i volim, te se nadam da će što prije dobiti šansu, zaključio je Krstičević.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.