Mišo Krstičević: Rijeka je zasluženo prva, u Maksimiru je veća kriza nego na Poljudu

Ponedjeljak, 30. listopada 2023. 08:12 Napisao/la  Toni Bilić
Mišo Krstičević
Mišo Krstičević

U osminifinala Hrvatskog nogometa kupa Hajduk u utorak (14) gostuje u Pločama gdje ga čeka dvoboj sa drugoligašem Jadranom Luka Ploča.

Na klupi domaćina kao trener sjedi Hajdukova legendi Mišo Krstičević, koji je bio igrač i trener momčadi sa Poljuda:

- Nema sumnje da će to biti fešta, dolazi nam u goste Hajduk koji je najveći i najbolji klub na ovim prostorima. Iznajmili smo montažne tribine od Alkarskog društva iz Sinja. Sve su ulaznice rasprodane u samo sat vremena. Proveo sam u Hajduku nekoliko godina, osvajao sam s klubom kao igrač trofeje. Hajduk je bio i ostao moj život. Utakmica? Mi nemamo imperativ prolaska dalje, stoga ću svojim igračima kazati da se opuste uživaju u igri. U Kupu je uvijek bilo i bit će iznenađenja, pokušat ćemo im se se što bolje suprostaviti, riječi su Krstičevića čiji je sin Mišo gradonačelnik grada Ploče, kirurg-ortoped u KBC Split.

- Mislim da Hajduk ne ide u pravom smjeru, da nije na pravom putu. Doveli su Leku sa jednim jedinim ciljem da napokon budu prvaci, no smjenili su ga jer osim slabih rezultata čini mi se da puno toga ne štima u klubu i oko njega. Godinama dovode igrače koji su se pokazali da nisu pojačanja. Potrošili su na njima silne novce bez koristi. Najgora je stvar što osim trenera nitko ne odgovara za te silne promašaje, kada su u pitanju dolasci igrača. Rijeka je zasluženo na prvom mjestu, igraju najbolji napadački nogomet što im donosi rezultate. Protiv Gorice trener Sopić na travnjak je poslao napadačku formaciju sa pet napadača. Dinamo je u ozbiljnoj krizi, jedva su u sudačkoj nadoknadi pobijedili Lokomotivu. U Maksimiru je veća  kriza nego na Poljudu, kaže Krstičević.

Momčad Jadran Luka Ploče dobro brodi u 2 HNL:

- Trenutno smo na drugoj poziciji na ljestvici. Zadovoljan smo kako igramo, imamo sve što je potrebno za natjecanje u ligi. Prvenstvo je dugo, bit još iznenađujući rezultata.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.