Mislav Karoglan: Ne vjerujem da će Dinamo imati medeni mjesec u Rijeci

Subota, 11. studenog 2023. 10:54 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: HNKHajduk

Nakon pobjede u Osijeku pred Hajdukom je novi ispit, u 15. kolu u nedjelju (16.30 sati) na Poljud stiže Varaždin.

- Zaželio bih Mariju Kovačeviću puno zdravlja i hrabrosti. Čuo sam se s ljudima iz stožera, zaželio sam mu sreću. Dat će Bog da bude sve u redu, rekao je u uvodu trener Hajduka Mislav Karoglan.

- Igrali smo 14 kola, to je zanemariv uzorak. Nismo ni blizu kraja. Sve je to u bod, Dinamo ima dvije utakmice manje. Nama je fokus da budemo bolji. Analizirali smo utakmicu u Osijeku, nemamo nikakvih razloga da letimo. Svaka utakmica u ovoj ligi je teška. Prije par kola smo bili pokojni, a sad odjednom favoriti. Niti smo bili pokojni, niti smo sada favoriti u prvenstvu. Forma nije linearna, gledam ja i druge kako igraju. Ne trebamo se bojati i pokušati biti bolji. Varaždin je dobra ekipa, imaju duplo manje poraza od Hajduka, kaže Karoglan.

Imate li dojam da suparnici protiv Hajduka igraju drugačije nego protiv Dinama?

- Nemam taj dojam, vidim da su svi svako kolo motivirani. Ne vjerujem da će Dinamo imati medeni mjesec u Rijeci. Mi imamo puno navijača, to nosi dodatnu dimenziju. Svugdje je pun stadion, a igrači tada imaju posebnu motivaciju

Kakav vam se čini Varaždin?

- Jedini su uzeli bod na Rujevici. Koriste vratara kao libera u igri. Moram ih pohvaliti, neke stvari rade bolje od drugih. Trener radi izvanredno, igraju se nogometa. Imaju izvanrednu veznu liniju, vratar odličan. Lijepo ih je gledati, rasterećeni su. Uvijek je glavobolja kako ih stisnuti. Kada pripremam utakmicu uzmem u obzir puno opcija, a onda jednu prezentiram igračima. Rijetko ih tko uspije stisnuti. Nisu laki za usmjeriti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.