Mislav Karoglan na klupi Hajduka vraća se na mjesto nesreće

Četvrtak, 23. studenog 2023. 09:11 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan vodio Istre 1961 na početku sezone
Mislav Karoglan vodio Istre 1961 na početku sezone

Hajduka do kraja prvog dijela prvenstvene utrke čeka najprije gostovanje kod Istre 1961 na stadionu Aldo Drosina, potom na Poljudu dočekuje Goricu.

Bijele potom čekaju dva uzastopna gostovanja u glavom gradu, najprije sraz s Lokomotivom, prije odlaska na zimsku pauzu Hajduk igra najveći hrvatski dvoboj s Dinamom na maksimirskom travnjaku.

U nedjelju u terminu ručka bijeli igraju u Puli gdje ih čeka za njih u pravilu neugodna Istra 1961 predvođena nekadašnjim igračem bijelih Antom Ercegom.

U prvoj četvrtini prvenstva Puljani su slavili u sudačkoj nadoknadi rezultatom 1:0 golom Lisice.

Uz sraz na stadionu Aldo Drosina zanimljiv je još jedan podatak.

Na početku sezone momčad Istre 1961 vodio je aktualni trener Hajduka Mislav Karoglan, koji je nakon tri kola smjenjen zbog loših rezultata.

Sada se vraća na mjesto nesreće kao trener trenutno vodeće momčadi na ljestvici, hoće li trener Karoglan ostati neporažen na klupi Hajduka?!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.