Mislav Karlogan: Vjerujem da Hajduk ima puno bolju momčad od Rijeke

Petak, 30. rujna 2022. 11:27 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: HNK Hajduk

Rijeka i Hajduk u nedjelju (15 sati) igraju na Rujevici:

- Mi smo Hajduk i uvijek idemo s najvećim ambicijama. Čestitao bih A reprezentativcima Marku Livaju i Lovri Kaliniću, Biuku i Čolinu na velikom uspjehu. Određenih zdravstvenih problema imamo. Vidjet ćemo još tko će biti na raspolaganju. Nedostajalo nam je tijekom stake dvanaest igrača. Neke smo pokušali podignuti, idemo u Rijeku dati sve od sebe da pobijedimo. Uvijek je teško na Rujevici, iako otkad sam ja unutra, imali smo dosta uspjeha u Rijeci. Vjerujem da smo puno bolja momčad. Rijeka ima široki kadar, ali fokus je isključivo na nama, kazao je trener Mislav Karlogan.

Koliko momčad ima prostora za napredak?

- Mislim da ima unutarnjih rezervi. Određeni igrači su bili u psihološkom padu. Vjerujem da Hajduk može ići put gore, smatra Karlogan.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.