Trener Zadra Ferdo Milin prije utakmice s Istrom posjetio grob punk velikana Branka Črnca-Tuste

Subota, 01. prosinca 2012. 17:52 Napisao/la  SC

Slušao sam Idijote do zadnjeg dana i bila mi je želja da odam počast velikom čovjeku, strašno mi je žao što ga više nema, no njegova glazba je vječna, izjavio je zadarski trener

Mladi trener Zadra Ferdo Milin iskoristio je gostovanje Zadrana u Puli za posjet pulskom groblju gdje je obišao grob Branka Črnca-Tuste, nedavnog preminulog pjevača legendarnog punk-rock banda KUD Idijoti.

Milin je nekoliko sati uoči početka dvoboja 18. kola posjetio posljednje prebivalište Tuste, zapalivši svijeću za svojeg idola iz djetinjstva.

- Obožavao sam KUD Idijote, odrastao sam uz njih, mislim da je moja kazeta Glupost je neuništiva najviše puta presnimljen album u povijesti Zadra. Slušao sam Idijote do zadnjeg dana i bila mi je želja da odam počast velikom čovjeku, strašno mi je žao što ga više nema, no njegova glazba je vječna, izjavio je zadarski trener.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.