Medić pomoćnom sucu: Jebem ti mater, kako te nije stid, ubit ću te, znam gdje živiš u Vinkovcima!

Subota, 14. ožujka 2015. 00:15 Napisao/la  SC

Sudac Mario Zebec iz Varaždina nije se proslavio u utakmici između Zagreba i Splita (1:2) u Kranjčevićevoj

Sudac Mario Zebec iz Varaždina nije se proslavio u utakmici između Zagreba i Splita (1:2) u Kranjčevićevoj. U 8. minuti Zebec u duelu između vratara Splita Danijela Zagorca i napadača Zagreba Brune Bobana nije vidio ama baš ništa iako je Zagorec u letu sravnao Bobana sa travom! Lopta se u duelu odbila tako da je ostala u posjedu napadača, što znači da je vratar u najmanju ruku napravio prekršaj. Za žuti karton budući da napadač nije ostvario poziciju za postizanje pogotka.

Iako je intezitet sudara bio takav da se utakmica odmah morala prekinuti zbog liječničke intervencije, Zebec je pustio da se igra nastavi kao da se ništa nije dogodilo. Nakon prvog prekida Brunu Bobanu ukazana je liječnička pomoć, a Gabrijel Boban izgubio je živce i glavom nasrnuo na Tomislava Barbarića. Na intervenciju pomoćnika Zebec je  isključio Bobana. Opravdano budući da je namjera bila očita bez obzira na to što je Barbarić simulirao nokaut.

Zagreb je 80 minuta igrao s desetoricom igrača i izgubio utakmicu, a poslije utakmice živce je izgubio "gospodin koji se preziva Medić", kao što je u zapisniku naveo delegat Darko Matošić. Delegat je u izvještaju napisao sljedeće:

Prilikom izlaska sa terena za igru po završetku utakmice osoba u službenoj opremi NK Zagreb dolazi do drugog pomoćnog suca, Bojana Zobenice te ga vrijeđa riječima: "Jebem ti mater, kako te nije stid, ubit ću te, znam gdje živiš u Vinkovcima, u Stjepana Radića te me prati do ulaska u svlačionicu." Dotični gospodin prije je obavljao dužnost predstavnika kluba NK Zagreb i preziva se Medić, a ne znamo ime.

Pomoćni sudac Bojan Zobenica  vjerojatno je sugerirao Mariju Zebecu da mora isključiti Gabrijela Bobana.

Da bude do jasnije tko je "dotični gospodin koji se preziva Medić", službeni predstavnici Zagreba u  utakmici protiv Splita bili su Igor Šestić i Dražen Medić. U nekim utakmicama predstavnik kluba bio je Draženov brat Robert.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.