MAXtv Prva liga: Zagreb i Istra 1961 odigrali neodlučeno, Strasser promašio kazneni udarac

Petak, 26. veljače 2016. 20:51 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Zagreb - Istra 1961 1:1 

Zagreb i Istra 1961 u 24. kolu u Kranjčevićevoj odigrali su 1:1.

U 10. minuti Tešija je pogodio za vodstvo 'pjesnika', a do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao. U nastavku smo vidjeli nekoliko lijepih akcija Istre, a sve je rezultiralo izjednačenjem u 63. minuti utakmice.

Nakon ubačaja Hadžića s desne strane Šulc je promašio cijelu loptu koju je pak spremno dočekao Ignacio Varela u svom debiju te odličnim udarcem s ruba šesnaesterca poslao loptu u mrežu za izjednačenje u Kranjčevićevoj.

U 81. minuti Šulc je pao nakon prekršaja na samoj crti šesnesterca, a sudac Bruno Marić pokazao je na bijelu točku.

Bevab je uzeo loptu i već uzeo zalet kada je klupa domaćina doviknula da dopusti Strasseru da puca. Međutim, igrač iz Sierra Leonea je pucao pokraj stative.

ZAGREB: Livaković, Stubičan, Tešija, Gudelj (68 Ćubel), Bevab, Šulc, Kolinger, Strasser, Medić (68 Ljubičić), G. Boban, B. Boban (46 Stepčić)

ISTRA 1961: Iveša, Hadžić, Žižić, Gojković, Trojak (69 Mišić), Vuković, Zlomislić, Tomić, Heister, da Silva (61 Repić), Varela

Utakmica 24. kola: Zagreb - Istra 1961 1:1 (Tešija 10/Varela 63)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.