MAXtv Prva liga: Utakmica Rijeka - Slaven Belupo igra se u zakazanom terminu!

Subota, 08. prosinca 2012. 11:41 Napisao/la  I. Vranić

U 11 sati teren je bio čist, trava zelena kao da je proljeće. Linije su obilježene crvenom bojom, stative su označene trakom tako da nema nikakvih razloga da se utakmica ne igra, kaže Ivan Peraić

Utakmica 19. kola MAXtv Prve lige između Rijeke i Slaven Belupa igra se na Kantridi u zakazanom terminu od 19 sati. Snijeg koji je tijekom noći s petka na subotu pao na riječkom području nije razlog za odgodu utakmice

- U 11 sati teren je bio čist, trava zelena kao da je proljeće. Linije su obilježene crvenom bojom, stative su označene trakom tako da nema nikakvih razloga da se utakmica ne igra. Jasno, ne znam kakvo će vrijeme biti u 19 sati, za sada je sve u redu, kaže Ivan Peraić, povjerenik za suce MAXtv Prve lige.

Peraić je dao zeleno svjetlo i sada su oči uprte u nebo. Prema većini vremenskih prognoza, oko 19 sati može se očekivati snijeg, ali ne takvog obima da bi utakmica trebala biti odgođena.

Prognoza vremena za subotu, 8. prosinca

13:00

-1.7 °C

SI

46 Km/h
(6Bf)

87

Slabi snijeg

16:00

-2.6 °C

SI

39 Km/h
(6Bf)

91

Slabi snijeg

19:00

-2.2 °C

SI

34 Km/h
(5Bf)

89

Mogući snijeg

22:00

-2.7 °C

SSI

24 Km/h
(4Bf)

85

Oblačno nebo

* www.freemeteo

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.