MAXtv Prva liga: Split današnjom pobjedom protiv Dragovoljaca preskače Lokomotivu

Petak, 14. ožujka 2014. 10:32 Napisao/la  I. J.

Split (18): Split - Hrvatski dragovoljac. Realno je očekvati pobjedu Rijeke protiv Lokomotive, koja pada u formi

Split i Hrvatski dragovoljac danas od 18 sati u Parku mladeži igraju prvu utakmicu 26. kola Prve HNL. Splitu je utakmica posebno važna, jer bi pobjedom preskočio Lokomotivu koja u subotu igra na Kantridi. Realno je očekivati pobjedu Rijeke, Lokomotiva pada u formi, Splitu se 4. mjesto čini dohvatljivim.

Pobjeda protiv posljednje momčadi nameće kao imperativ momčadi Splita, koja nije igrala dobro protiv Osijeka. Povrh svega danas neće igrati Križanec, MršićiRoce.

Nije Hrvatski dragovoljac bez ambicija. Osijek je dva boda ispred, a Slaven Belupo pet bodova ispred, Dragovoljci nisu odustali od prve lige. Na Parku mladeži nadaju se iznenađenju, posebice zato što bolje igraju u gostima.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.