MAXtv PRVA LIGA

S. Belupo pobijedio Zadar u borbi za ostanak

Nedjelja, 11. svibnja 2014. 16:48 Napisao/la  SC

Utakmica 35. kola: Slaven Belupo - Zadar 5:1


MAXtv Prva liga, 35. kolo

SLAVEN BELUPO - ZADAR 4:1

Gradski stadion u Koprivnici. Gledatelja: 2.500. Suci: Vučemilović (Osijek), Pataki (Đakovo), Crnčić (Vrbovec)

Strijelci: 1:0 Ozobić (9'), 2:0 Ozobić (25'), 3:0 Matoš (42'), 4:0 Delić (65'-11m), 4:1 Tadić (74'), 5:1 Glavina (90').

Crveni karton: Bilaver (Zadar).

SLAVEN BELUPO: Picak, Melnjak, Grgić (od 63' Fuštar), Edson, Crepulja (od 29' Brlek), Čanađija, Glavina, Delić, Vugrinec (od 29' Matoš), Purić, Ozobić.

ZADAR: Matković, Bilaver, Sarić, Šimurina, Con (od 84' Jakoliš), Ivančić (od 69' Kapović), Jerbić, Neretljak, Muić (od 55' Čirjak), Banović, Tadić.

Nogometaši Slaven Belupa nadigrali su Zadar i ostvarili tri važna boda u borbi za ostanak. Koprivničani su poveli već u devetoj minuti kda je Ozobić sjajno primio loptu i preciznim udarcem pogodio za 1:0. Deset minuta kasnije Šimurina je propustio veliku priliku za Zadar. U 25. minuti domaćin je udvostručio prednost. Delić je pronašao Ozobića koji je iz drugog pokušaja postigao drugi gol - 2:0. Sjajno prvo poluvrijeme zaključio je Matoš sjajnim golom s 25 metara - 3:0.

Ako su i postojale kakve šanse za povratak Zadra nestale su kada je Bilaver u 65. minuti isključen zbog prekršaja na Glavini u kaznenom prostoru. Delić je bio siguran s bijele točke - 4:0. Devet minuta kasnije Tadić je sjajnim golom smanjio na 1:4.

U posljednjim trenucima utakmice Glavina je postavio konačnih 5:1.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.