MAXtv Prva liga: Slaven Belupo na svom stadionu svladao Osijek golom Filipa Ozobića

Nedjelja, 21. veljače 2016. 17:08 Napisao/la  SC

Susret 23. kola: Slaven Belupo - Osijek 1:0

MAXtv Prva liga - 23. kolo

SLAVEN BELUPO - OSIJEK 1:0

Gradski stadion. Gledatelja 900

Sudac: Jurica Mihalj (Velika Mlaka)

Strijelac:1:0 Ozobić (38)

Žuti kartoni: Jambor, Savić (Slaven Belupo), Šarić, Kurtović, Vojnović (Osijek)

SLAVEN BELUPO: Blažević, Međimurec, Ejupi, Brlek (62 Christensen), Arap (84 Edson), Delić, Barić, Jambor, Štiglec, Musa, Ozobić (69 Savić)

OSIJEK: Mikulić, Kurtović, Špičić (71 Grgić), Perošević, Roce, Radotić (60 Vojnović), Lesjak (60 Knežević), Škorić, Šorša, Šarić, Lukić

U dvoboju donjeg djela ljestvice, u izravnom okršaju kada je riječ o bijegu od zone ispadanja Slaven Belupo svladao je Osijek 1:0 na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Domaćini su od početka nekoliko puta zaprijetili preko Ejupija i dobro raspoloženog Ozobića, koji je u 38. minuti uspio i zabiti za vodstvo Slavena. Barić je dobro ubacio s desne strane, Lesjak nije stigao na tu loptu koju je u šesnaestercu dočekao Ozobić i pogodio u desni kut mreže za 1:0.

U nastavku smo ponovno vidjeli prilike Ozobića i Ejupija, dok su kod gostiju najviše pokazali Šorša i Škorić. Ozobić je u 66. minuti uputio neugodan udarac iz daljine, a lopta je zamalo prošla pokraj desne stative.

Rezultat se do kraja nije mjenjao, a Slaven je tako stigao do izrazito vrijedna tri boda i pete pobjede ove sezone. Slaven u sljedećem kolu gostuje kod Intera, dok će Osijek ugostiti Lokomotivu.

Standings provided by Sofascore