MAXtv PRVA LIGA

Slaven Belupo i Split podijelili bodove

Subota, 12. rujna 2015. 19:17 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Slaven Belupo - Split 1:1. Kod domaćih isključen Mikulić, kod gostiju Blagojević

MAXtv Prva liga - 9. kolo

SLAVEN BELUPO - SPLIT 1:1

Gradski stadion Koprivnica. Gledatelja: 1000

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Strijelci: 1:0 Ejupi (8), 1:1 Pešić (52)

Žuti kartoni: Purić, Paracki (Slaven Belupo), Obšivač, Vidović, Bagarić, Zagorac, Woon, Mršić (Split)

Crveni kartoni: Mikulić (Slaven Belupo), Blagojević (Split)

SLAVEN BELUPO: Rozman, Purić, Mikulić, Međimorec (64' Savić), Štiglec, Paracki, Brlek (59' Jambor), Crepulja, Ozobić (78' Križman), Delić, Ejupi

SPLIT: Zagorac, Oremuš, Obšivač, Rrahmani, Woon, Blagojević, Bagarić (90' Pervan), Mršić, Vidović, Pešić (84' Bilbija), Simonovski (24' Špehar)

Domaći su poveli u 8. minuti golom Ejupija. Ozobić je petom proigrao Ejupija koji sam izlazi pred gostujućeg vratara Zagorca i dovodi domaće u vodstvo. Izjednačenje je u 52. minuti donio Ivan Pešić svojim prvijencem u dresu Splita. Špehar je ubacio sa desne strane, Pešić ispratio akciju, ušao na pet metara te glavom pospremio loptu u mrežu Belupa.

U 73. minuti sudac Mlakar podijelio je čak dva crvena kartona. Najprije je Mikulić u skoku laktom udario Špehara za što ej kažnjen izravnim crvenim kartonom. Nakon naguravanja na terenu izravni crveni je zaradio i Blagojević, dok su požutili Zagorac i Woon.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.