MAXtv Prva liga: Osijek remizirao sa Istrom, Stepčić poravnao u 90. minuti

Nedjelja, 25. rujna 2016. 18:54 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola: Osijek - Istra 1:1

U 10. kolu HNL-a drugoplasirani Osječani odigrali su samo 1:1 s Istrom u Gradskom vrtu, te će ostati na drugom mjestu HNL-a s bodom više od Dinama, bodovno poravnat s Rijekom, ali uz utakmicu više.

Domaćin je dugo lomio gostujućeg golmana Vanju Ivešu, a to je pošlo za nogom tek Muzaferu Ejupiju u 76. minuti, koji je poentirao nakon Barišićevog kornera, te lansirao Osijek privremeno na vrh ljestvice.

No sve je upropastio golman Mikulić u 90. minuti.

Stepčić je pucao onako iz očaja sa nekih 18 metara, a lopta je prošla Mikuliću kroz ruke i zakoprcala se u mreži.

OSIJEK: Mikulić, Matas, Arsenić, Barać, Barišić, Petrovikj (65 Pušić), Mioč, Vojnović, Knežević (83 Lukić), Perošević (66 Boban), Ejupi

ISTRA 1961: Iveša, Miloš, Žižić, Bertoša, Paracki (89 Roce), Mitrevski, Stepčić, Abdelhakim (78 Prelčec), Mario Lucio (90 Gojković), Collins, Solomon

Utakmica 10. kola: Osijek - Istra 1:1 (Ejupi 76/Stepčić 90)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.