MAXTV PRVA LIGA

Osijek osvojio bod protiv Dinama

Petak, 14. rujna 2012. 20:56 Napisao/la  SC

Osmo kolo: Dinamo - Osijek 0:0: Za Dinamo je debitirao Čileanac Carrasco, koji nikoga nije oborio s nogu

MAXtv Prva liga – 8. kolo

DINAMO - OSIJEK 0:0

Stadion Maksimir. Sudac: Vlado Svilokos (Sisak)

DINAMO: Kelava, Vida, Šimunić, Tonel, Ibanez, Callelo, Alispahić (46 Brozović), Sammir, Carrasco (80 Peko), Rukavina (66 Krstanović), Čop

OSIJEK: Vargić, Vrgoč, Smoje, Lešković, Ibriks, Aleksić, Novaković, Zulim (75 Glavaš), Petrović (65 J. Mišić), Miličević (61 Dugančić), Kvržić

U 86. minuti Peko je ubacio zdesna, Krstanović skočio u ravni druge vratnice i glavom naciljao prečku! Zadnja prilika Dinama ostavila je traga na gredi i ljestvici, Osijek je priredio veliko iznenađenje osvojivši bod protiv momčadi, koja na istom travnjaku u utorak igra utakmicu Lige prvaka protiv Porta.

Glavno obilježje prve utakmice 8. kola bio je usporeni ritam, koji je naravno više odgovarao gostima. Dinamo je očekivano imao inicijativu, ali kroz veći posjed lopte u sporima izmjenama zagrebačka momčad nije pronašla način na koji bi probila osječki blok ispred vratara Vargića.

Imao je Dinamo prilika (Rukavina 63, 45, Čop 14, Šimunić 3), što se moglo očekivati. Manje se moglo očekivati da će Osječani na relativno miran način uspjeti iz Zagreba otići s vrijednim bodom.

Za Dinamo je debitirao Čileanac Carrasco, koji u prvoj utakmici svojom prezentacijom nikoga nije oborio s nogu. Najmanje igrače Osijeka!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.