MAXtv Prva liga: Osijek i Hrvatski dragovoljac odigrali neodlučeno u derbiju začelja

Petak, 29. studenog 2013. 20:59 Napisao/la  SC

Utakmica 18. kola: Osijek - Hrvatski dragovoljac 1:1

Osijek i Hrvatski dragovoljac podijelili su bodove rezultatom 1:1 u prvoj utakmici 18. kola. Bio je to derbi začelja u kojem je Osijek imao priliku, iako uz utakmicu više, pobjeći glavnom konkurentu za ostanak u ligi na osjetniju bodovnu razliku, no na kraju se tek u završnici utakmice spasio od poraza.

 

Gosti su u vodstvo došli preko Ilije Sivonjića u 58.minuti i utakmicu držali pod kontrolom, ali Škorić nije dopustio iznenađenje, te je pogotkom u 78. minuti Osijeku drugi uzastopni remi nakon podviga na Poljudu.

 

Treba napomenuti da Osijek nikako ne može biti zadovoljan ovim rezultatom, jer mu je trebala nužno pobjeda ususret gostovanju na Maksimiru sljedećeg vikenda kod vodeće momčadi lige - Dinama, dok Hrvatski dragovoljac dočekuje Lokomotivu.

 

Utakmica 18. kola: Osijek - Hrvatski dragovoljac 1:1 (Škorić 78/ Sivonjić 58)

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.