MAXTV PRVA LIGA

Utakmica Osijek - Dinamo odgođena za proljeće

Subota, 08. prosinca 2012. 14:01 Napisao/la  SC

Razgovarali smo s ljudima iz Udruge te kolegama iz Osijeka i zaključili kako nema smisla forsirati, kaže Zoran Mamić

Zbog snježnog nevremena Udruga prvoligaša je u dogovoru s ljudima iz Dinama i Osijek odlučila otkazati utakmicu 19. kola MAXtv Prve lige koja se trebala igrati u nedjelju u Osijeku.

- Razgovarali smo s ljudima iz Udruge te kolegama iz Osijeka i zaključili kako nema smisla forsirati. Nama bi bilo praktički nemoguće uopće doći do Osijeka, a ista situacija je i s domaćinima i njihovim travnjakom koji je pun snijega. S obzirom da su najavili kako se oluja neće smiriti cijeli vikend onda je otkazivanje utakmice i najlogičnija odluka. Na proljeće tako i tako ima mali broj utakmica pa neće biti teško naći novi termin, rekao je sportski direktor Zoran Mamić za službenu klupsku stranicu.

- Tijekom subotnjeg prijepodneva u Osijeku je već palo oko 15 centimetara snijega te se očekuju dodatne količine koje bi, unatoč spremnosti NK Osijeka da očisti teren za igru, dovele u neizvjesnost mogućnost odigravanja utakmice Osijek - Dinamo zakazane za nedjelju 9. prosinca u 19 sati. Zbog velikih količina snijega otežan je i dolazak momčadi GNK Dinamo i službenih osoba na utakmica, a u slučaju odigravanja utakmice u takvim uvjetima postoji mogućnost ozljeda igrača kao i nemogućnost dolaska gledatelja na utakmicu. Nakon obavljenih konzultacija s predstavnicima klubova postignuta je suglasnost da se utakmica odgodi. S obzirom da se radi o utakmici posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva, prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a i Propozicija natjecanja nema zapreka da se utakmica ne odgodi za proljeće 2013., a termin utakmice bit će 10. veljače 2013. godine, kaže Josip Brezni, povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.