SPLIT - LOKOMOTIVA 1:1

Belleu prijeti kazna jer je sam odlučio izvesti penal

Nedjelja, 30. rujna 2012. 21:35 Napisao/la  SC

Belle je samovoljno izveo najstrožu kaznu i zato će biti kažnjen, rekao je Tonči Bašić, trener Splita

SPLIT - LOKOMOTIVA 1:1

Utakmica 10. kola: Split - Lokomotiva 1:1 (0:0). Park Mladeži. Gledatelja: 700.

Sudac: Bruno Marić (Daruvar).

Strijelci: 0:1 Martinac (50'), 1:1 Kvesić (86').

Žuti kartoni: Erceg (Split), Radelić Žarkov, Musa, Martinac (Lokomotiva).

SPLIT: Vuković, Radeljić, Vitaić, Erceg, Radotić, Pehar (od 64' Jelić), Vojnović (od 75' Kvesić), Paracki, Galović, Hrgović, Belle (od 46' Rebić).

LOKOMOTIVA: Radelić Žarkov, Musa, Barbarić, Mesarić, Maleš, Bručić, Boras, Šitum (od 25' Martinac), Kramarić, Trebotić (od 64' Pejić), Pavičić (od 81' Tomšić).

Nogometaši Splita i Lokomotiva podijelili su bodove u posljednjoj utakmici 10. kola MAXtv Prve lige. Gosti su poveli pogotkom Martinca u 50. minuti, a domaćin je izjednačio preko Kvesića četiri minute prije kraja susreta. Split je tako propustio da pobjedom skoči na treće mjesto.

Kada je sudac Bruno Marić pokazao u 29. minuti na bijelu točku, nakon što je gostujući vratar Radelić-Žarkov srušio u kaznenom  prostoru Vitaić, trojica igrača u crvenoj majici poželjeli su izvesti najstrožu kaznu. Vitaić na kojem je napravljen penal, a  koji je dosad uspješno izveo sve jedanaesterce, Erceg, te Belle. U borbi tko će pucati penal  pobijedio je Belle, no  umjesto mreže pogodio je gredu gola Lokomotive.

- Ovo se događa po drugi puta. Igrači su me pitali tko će pucati. Zna se tko puca jedanaesterac, to je Vitaić. Belle je samovoljno izveo najstrožu kaznu i nije bio uspješan. Želio sam ga odmah promijeniti, no odlučio sam to učiniti na poluvremenu iako je igrao dobro. To vam sve govori. Zbog svoje samovolje bit će kažnjen a taj problem riješit ćemo unutar svlačionice. Mislim da smo zaslužili više od jednog boda. Nismo osvojili jedan nego smo izgubili dva boda. Promašeni jedanaesterac je usmjerio tijek susreta. Šteta je što nismo nastavili nisu pobjeda na svom travnjaku , kazao je Tonči Bašić, trener Splita.

Gostujući strateg Tomislav Ivković bio je itekako zadovoljan s remijem.

- Odigrali smo jednu dobru utakmicu protiv Splita koji je potvrdio svoju kvalitetu. Zadovoljni smo što smo ostali neporaženi, iako smo poslije gola Martinca bili u prilici da zabijemo i drugi pogodak, ali nismo u tome uspjeli. Kod mene se zna tko puca  prvi, drugi ili treći penal, rekao je Ivković

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.