MAXtv PRVA LIGA

Dinamo u 94. minuti izvukao bod na Poljudu

Subota, 14. ožujka 2015. 17:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 25. kola: Hajduk - Dinamo 1:1. Machado zabio u sudačkoj nadoknadi za remi

U zadnjoj minuti sudačke nadoknade Machado je izvanrednim volej-udarcem loptu s 15 metara poslao u lijevi Kalinićev kut - 1:1 Efektnim pogotkom u 94. minuti Dinamu je osvojio bod u derbiju protiv Hajduka, zanijemilo je više od dvadeset tisuća ljudi na poljudskim tribinama.

U 74. minuti ludnica na Poljudu! Vlašić je u sredini oduzeo loptu, odigrao na desno za Caktaša, koji je prebacio na lijevu stranu prema Sušiću. Hajdukov veznjak vratio je loptu prema Milevskom, ovaj inteligentno propustio loptu kroz noge, za natrčalog Balića, koji je s 12 metara pogodio donji desni kut Eduardovih vrata - 1:0.

Žustra utakmica odigrana u jakom ritmu ponudila je očekivao, momčad Hajduka održavala je tijekom cijele utakmice ravnotežu protiv objektivno bolje momčadi Dinama zahvaljujući velikom htijenju i agresivnosti. Individualno kvalitetnija momčad u konstrukciji igre malo je pokazala, pa se utakmica svela na duel-igru u čemu su igrači Hajduka bili ravnopravni.

Brze izmjene napada i okomita igre obiju momčadi utakmicu je učinila zanimljivom za gledanje, obje su momčadi tijekom utakmice propustile nekoliko (polu)prilika koje su mogle završiti pogocima.

HAJDUK: Kalinić, Mikanović, Maloča, Milović, Jozinović (66. Caktaš), Vuković, Vršajević, Sušić (88. Nižić), Balić (83. Maloku), Vlašić, Milevskyi

DINAMO: Eduardo, Pinto, Sigali (85. Olmo), Šimunović, Taravel (69. Matel), Ademi, Machado, Fiolić (46. Hodžić), Ćorić, Hernandez, Pjaca

Utakmica 25. kola: Hajduk - Dinamo 1:1 (Balić 74/Machado 90+4)

Standings provided by Sofascore