MAXtv Prva liga: Lokomotiva svladala Zagreb unatoč igraču manje i promašenom jedanaestercu

Petak, 28. kolovoza 2015. 21:52 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: Zagreb - Lokomotiva 1:2

MAXtv Prva liga - 8. kolo

ZAGREB - LOKOMOTIVA 1:2

Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja 500

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Strijelci: 0:1 Mrčela (17) 1:1 Medić (50-11m) 1:2 Marić (76)

Žuti kartoni: Bevab, Kovačić, Stepčić (Zagreb), Bručić, Grezda, Bartolec (Lokomotiva)

Crveni karton: Mrčela (49 - oštar start)

ZAGREB: Livaković, Kovačić, Tešija, Konopek (23 Gudelj), Bevab, Ljubičić (46 Matić), Šulc, Kolinger, Stepčić, Medić (74 Jurilj), Boban

LOKOMOTIVA: Zelenika, Bartolec, Mrčela, Bručić, Čorić, Grezda, Kolar (67 Marić), Doležal (53 Barišić), Pamić, Capan, Husejinović (60 Puljić)

Iako su kraj susreta dočekali s igračem manje zbog isključenja Mrčele u 49. minuti, nogometaši Lokomotive svladali su Zagreb u Kranjčevićevoj na malom zagrebačkom derbiju. Novom pobjedom momčad Ante Čačića izjednačila se s Hajdukom, Istrom i Interom na diobi četvrtog mjesta s deset osvojenih bodova.

Iako su na papiru bili gosti, igralište u Kranjčevićevoj je prvoligaški dom i Lokomotivi. Poveli su več u 17. minuti susreta kada je kasnije isključeni Mrčela pogodio glavom nakon Pamićevog ubačaja iz slobodnog udarca. Mogla je Lokomotiva u 36. minuti i povećati vodstvo, no baš je Pamić promašio kazneni udarac pogodivši gredu.

U 49. minuti dogodilo se isključenje Mrčele, ali i izjednačenje rezultata. Lovro Medić zabio je s bijele točke za 1:1 nakon čega je Zagreb proigrao, postao opasniji ali na koncu i izgubio bod. Konačan rezultat postavio je Mirko Marić u 76. minuti, Lokomotivin napadač zabio je nakon ubačaja Grezde s lijeve strane.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.