MAXtv Prva liga: Lokomotiva slavila u Parku mladeži, Split polako ide prema drugoj ligi

Subota, 01. listopada 2016. 19:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 11. kola: Split - Lokomotiva 0:2

MAXtv Prva liga - 11. kolo

RNK SPLIT – LOKOMOTIVA 0:2  

 Igralište u Parku mladeži. Gledatelja 400.
 
 Sudac: Matoc (Zaprešić) 7

 Strijelac: 0:1 Grezda (59), 0:2 Grezda (65)

 Žuti kartoni:  Mikulić , Jakić (RNK Split), Majer, Majstorović (Lokomotiva)

 SPLIT: Duka 6, Jurendić 5, Mikulić 5, Dupovac 5, Vitus 5 (od 78. Vasilj-), Jakić 5, Chvedukas 5, Mišić 5(od 63. Grubišić-), Špehar 5, Pešić 5, Bakaj 5 (od 67. Samac-)

 LOKOMOTIVA: Zagorac -, Karačić 6,5, Majstorović 7, Rrahmani 7, Capan 7, Šunjić 6,5, Ivanušec 6,5 (od 86. Halilović-), Majer 7 (od 79. Rožman -. ), Grezda 8, Doležal 6,5, Marić 6 (od 70.   Antunović- ).

U slabom prvom dijelu u kojem niti jedna i druga momčad nisu pokazali gotovo ništa, jedino vrijedno što je bilo za zabilježiti je udarac u 18. minuti Ivanušeca, koji je nakon ubačaja Karačića sa desne strane pucao sa nekih desetak metara čuvar mreže i kapetan domaćina Duka odlično je reagirao spasio je da lopta ne završi u mreži.

 U nastavku susreta gosti su postigli dva gola, oba puta mrežu Duke zatresao je Grezda.

 Prvi gol zabio je u 59. minuti nakon kornera kojeg je izveo Majer lopta je došla do napadača gostiju koji puca sa desetak metara lopta pogađa Mikulića mijenja smjer, prevarila je i vratara domaćina, završila je u mreći.

 Samo šest minuta poslije Majer je sa lijeve strane kaznenog prostora „crvenih“ ubacio loptu Grezda je bio na pravom mjestu iz blizine  je šalje u nebranjeni dio gola domaćina.
 
 Novim porazom Split polako, ali sigurno klizi prema drugoligaškim vodama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.