MAXtv Prva liga: Lokomotiva preokretom za šest minuta do prve pobjede

Nedjelja, 11. rujna 2016. 19:30 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: Slaven Belupo - Lokomotiva 2:3

Lokomotiva je u osmom nastupu napokon uspjela ostvariti prvu pobjedu ove sezone, velikim preokretom kakav se ne viđa često izvukla se iz minusa od dva pogotka i pobjegla s dna ljestvice.

Već u 8. minuti Rrahmani je srušio Savića, a sudac Bel pokazao na bijelu točku.

Ivanovski je gađao donji lijevi kut, ali Zagorac ga je pročitao i obranio njegov pokušaj s bijele točke.

Nije to obeshrabrilo domaće koji su nastavili s napadačkom igrom te je nakon propuštenih prilika Katića, Savića i Bouadle došli do prednosti prekrasnim pogotkom Ivanovskog.

Kad je malo kasnije makedonski reprezentativac povisio Slavenovu prednost, izgledalo je to kao teško dostižna prednost.

Gosti s Kajzerice odlično su otvorili drugo poluvrijeme i ekspresno došli do preokreta, samo šest minuta bilo im je dovoljno za prelazak u vodstvo.

Tomislav Ivković sjajno je pogodio sa svojim izmjenama, pogotovo s uvođenjem 18-godišnjeg Lovre Majera koji je prvo odlično pogodio za 1:2, a potom upisao i dvije lijepe asistencije za golove Antunovića i Karačića, koji su gostima osigurali vrijedne bodove.

SLAVEN BELUPO: Blažević, Savić, Christensen, Dos Santos (59 Zakarić), Bouadla (73 Arap), Aliti, Purić, Katić, Gregurina (55 Burić), Ivanovski, Štiglec.

LOKOMOTIVA: Zagorac, Karačić, Marić (90 Halilović), Rahmani, Ivanušec, Ćorić (46 Antunović), Cekici (46 Majer), Doležal, Šunjić, Capan, Majstorović.

Utakmica 8. kola Slaven Belupo - Lokomotiva 2:3 (Ivanovski 28, 34/Majer 48, Antunović 49, Karačić 54)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.