MAXtv PRVA LIGA

Lokomotiva osvojila tri boda na gostovanju u Puli

Subota, 15. veljače 2014. 16:59 Napisao/la  SC

Utakmica 22. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 2:4

MAXtv Prva liga – 22. kolo

ISTRA 1961 – LOKOMOTIVA 2:4

Stadion Aldo Drosina. Gledatelja: 3000

Sudac: Andrej Burilo (Osijek)

Strijelci: 0:1 Budimir (22), 1:1 Radonjić (33-11m), 1:2 Budimir (41), 2:2 Blagojević (53), 2:3 Trebotić (62), 2:4 Trebotić (81)

Žuti kartoni: Blagojević, Batarelo, Radonjić (Istra 1961), Begonja, Chago, Budimir (Lokomotiva)

ISTRA 1961: Lovrić, Pavlović (46 Mutombo), Čagalj (82 Joon), Budicin (46 Pilipović), Woon, Obšivač, Blagojević, Batarelo, Havojić, Jo, Radonjić

LOKOMOTIVA: Zelenika, Gorupec, Barbarić, Perić, Musa, Trebotić (90+2 Plum), Chago, Begonja, Šitum (83 Mišić), Pjaca, Budimir (90 Špehar)

Nogometaši Lokomotive postignuli su četiri pogotka i osvojili tri boda u Puli. Osnovna razlika između momčadi Igora Pamića i Tomislava Ivkovića bila je individualna kvaliteta, u utakmici sličnih taktičkih opredjeljenja i pristupa presudili su potezi pojedinaca.

U 22. minuit Budimir je iskoristio pogrešnu Pavolivćevu procjenu, prebacio loptom pulskog braniča, povukao loptu nekoliko koraka prije nego što je silovitim udarcem zatresao mrežu iznad glave ukopanog vratara Lovrića – 0:1.

U 32. minuti Gorupec je rukom odgurnuo Joa, sudac Burilo pokazao je na bijelu točku. Radonjić je loptu poslao po sredini gola, Zelenika je zamalo bio kratak – 1:1.

Istra je taman uspostavila ravnotežu kada je Budimir ponovo iskoristio Pavlovićevu pogrešku i doveo goste u drugo vodstvo. Šitum je ubacio zdesna lijevo nogom, Pavlović zakasnio izaći da bi Budimir ostao u zaleđu, pa je napadač Lokomotive mirno skrenuo loptu u mrežu ispred Lovrića – 1:2.

Istra je ponovo poravnala udarcem iz prekida. Blagojević je u 53. minuti izveo slobodni udarac, prizemno upućena lopta zapela je u bloku, promijenila smjer i prevarila Zeleniku – 2:2.

U 62. Treborić je s 20 metara uputio udarac, Lovrić je katastrofalno reagirao, lopta se odbila ispred domaćeg vratara i završila u mreži – 2:3.

Potvrdu Lokomotive potvrdio je Trebotić. Čagalj je izgubio loptu na lijevom boku, Budimir ubacio, lopta se odbila taman na Trebotićevu desnicu prije nego što se silovito zabila u mrežu za konačnih 2:4

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.