MAXtv Prva liga: Lokomotiva pobijedila Slaven Belupo, Barbarić donio pobjedu

Petak, 07. veljače 2014. 20:51 Napisao/la  SC

Utakmica 21. kola: Lokomotiva - Slaven Belupo 2:1

 

 

 

MAX tv Prva liga, 21. kolo

LOKOMOTIVA - SLAVEN BELUPO 2:1

Stadion Maksimir. Gledatelja: 300. Sudac: Bruno Marić.

Strijelci: 0:1 Čanađija (15'), 1:1 Pjaca (53'), 2:1 Barbarić (81').

Ćuti kartoni: Perić, Musa, Zelenika (Lokomotiva), Bagarić, Brlek (Slaven Belupo).

LOKOMOTIVA: Zelenika, Musa, Barbarić, Perić, Begonja, Budimir (od 83' Plum), Pjaca Chago (od 68' Špehar), Šitum (od 46' Mišić), Gorupec, Trebotić.

SLAVEN BELUPO: Pelin, Crepulja, Čanađija, Matoš (od 59' Vugrinec), Glavina (od 22' Silva Edson), Brlek, Filipović (od 85' Glavica), Delić, Purić, Fuštar, Bagarić.

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Slaven Belupo 2:1 i tako otvorili 21. kolo. Poveli su gosti u 15. minuti. Filipović je odigrao za Čanađiju na lijevoj strani kaznenog prostora, a nogometaš Slavena bio je precizan za 0:1.

Domaćin je imao nekoliko izglednih prilika u prvom poluvremenu, dok je Filipović za goste pogodio gredu iz slobodnog udarca.

Lokomotiva je izjednačila u 53. minuti, Begonja je pronašao Pjacu koji je bio precizan - 1:1. Tri boda zagrebačkom sastavu donio je Barbarić devet minuta prije kraja. Mišić je izveo slobodan udarac i ubacio pred gol, a Barbarić je laganim dodirom proslijedio loptu u gol - 2:1.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.